Hello world!


Hei,

Loin tämän websivuston Kapasen suvusta elokuussa 2013. Kirjaan tänne omat pienet tietoni suvusta ja toivotan tervetulleiksi aiheesta kiinnostuneet!

29.3.2016 mennessä näillä sivuilla oli käynyt laskurin mukaan 6700 vierailijaa, kevään 2016 keskiarvo 12 kävijää päivässä. Tämä on ylittänyt odotukseni – nimeä Kapanen kantaa tällä hetkellä nimittäin vain 1100 suomalaista.

Tuon kevään jälkeen vauhti kiihtyi. 10.11.2016 saldona oli 10461 kävijää, 19 kävijää päivässä. Kesäkuussa 2017 ylittyi 16.000 kävijän raja, keskimäärin 30 kävijää päivässä. Oletan, että ihmiskävijöiden lisäksi täällä käy myös innokkaita robotteja.

Toivon, että jokainen Kapasista kiinnostunut voisi näiden sivujen kautta osallistua yhteisen ymmärryksen kerryttämiseen suvustamme. Kommentteja on eniten innoittanut sivu ”Sukuhaarat”.

Lähettämäsi kommentti pysyy ensin muutaman päivän piilossa, kunnes olen ehtinyt sen lukea ja kuitata hyväksytyksi. Pahoittelen tätä hyväksymisviivettä – ilman viestien manuaalista läpikäyntiä sivut täyttyisivät kommenteista, joissa mainostettujen tuotteiden kohderyhmään en usko tyypillisen Kapasen kuuluvan.

Jos on tarvetta lähettää sähköpostia sivuston ylläpitäjälle, sijoitapa etunimeni Jussi ja sukunimeni Kapanen sähköpostiosoitteeseen etunimi@sukunimi.fi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *